Σχετικά με μας

Είμαστε μια άκρως συνεργατική και υποστηρικτική ομάδα, που συγκεντρωνόμαστε σε κάθε έργο για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αποστολή Μας

Να πάμε πάνω και πέρα από τα θέλω των πελατών μας, ανεξάρτητου προκλήσεως, χρησιμοποιώντας την εμπειρία μαζί με τον εξοπλισμό μας, ώστε να φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο ότι μας ζητηθεί.

Στόχος Μας

Ο στόχος που θέτουμε εξαρχής, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι αναλαμβάνουμε.

Πράσινη Λίμνη Μαυροδένδι

Από το μακρινό 2000 που πρωτοπήρα την πρώτη μου ψηφιακή μηχανή, μια Nikon Coolpix 880, θυμάμαι τον εαυτό μου να φωτογραφίζω τα μέρη τα οποία επισκεπτόμουν και μετά να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες και να δημιουργώ μια ιστορία. Aπό το 2019 αυτή η λατρεία έγινε και επάγγελμα με την δημιουργία της Digital Creations!

Στέλιος Ανδρονικίδης

Profesional diploma from Austin Peay State University in

Video Production – Smartphone Photography – Graphic & Design

Εμπόριο Εορδαίας

“Η Digital Creations είναι η εταιρεία που επιδιώκει πάντα να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από το 2019 αποτελεί βασικό συνεργάτη μας σε οτιδήποτε έχει σχέση με φωτογραφία, βίντεο και το μοντάζ. Το τελικό αποτέλεσμα που μας παραδίδει είναι πέραν των προσδοκιών και των απαιτήσεων μας.”

Μαίρη Αντωνιάδου
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εορδαίας