Υπηρεσίες

Παραγωγή εταιρικού βίντεο

Η δυναμική του διαδικτύου και των social media έχουν επαναπροσδιορίσει δραστικά τον τρόπο προώθησης και προβολής υπηρεσιών και προϊόντων. Το εταιρικό βίντεο (ή corporate video, όπως αλλιώς συνηθίζεται να ονομάζεται) είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι στην εταιρική ταυτότητα και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης. Αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο, έναν ισχυρό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που η κάθε επιχείρηση προσφέρει. Ο συνδυασμός εντυπωσιακών εικόνων και σύγχρονων οπτικοακουστικών τεχνολογιών το καθιστά το ιδανικό μέσο στοχευμένης προβολής και προώθησης.

Από €100

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σε μια εποχή όπου κάθε επιχείρηση πρέπει να γίνει digital, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική. Το μέλλον είναι το Internet και σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε την κατάλληλη βαρύτητα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες για κάθε Budget που ενθουσιάζουν & αποδίδουν με την σχεδίαση και την απλότητα τους!

Από €300

Φωτογράφιση Βιντεοσκόπηση Εκδηλώσεων

Η κάλυψη βίντεο όπως και η φωτογράφιση είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κάθε εκδήλωσης. Είτε πρόκειται για μία εταιρική εκδήλωση, μία συναυλία ή ένα γάμο, ο δικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε αναλλοίωτες στο χρόνο, μέσα από τον φωτογραφικό αλλά και κινηματογραφικό μας φακό, τις στιγμές, τα χαμόγελα και τους ανθρώπους σας.
Στη Digital Creations υποσχόμαστε άριστη εικόνα και ήχο και δημιουργούμε εικόνες αφηγηματικές που έχουν δύναμη και συναίσθημα. Φωτογραφίζουμε προσπαθώντας να πούμε μια ιστορία αποφεύγοντας τις προκαθορισμένες ιδέες που καταλήγουν σε επαναλαμβανόμενες, μονότονες φωτογραφίες. 

Από €400

Γιατί να μας επιλέξετε

Συνδυάζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του βίντεο, με την βαθιά γνώση 23 χρόνων του μάρκετινγκ που διαθέτουμε και καταφέρνουμε όχι μόνο να οπτικοποιήσουμε ιστορίες που πετυχαίνουν τον στόχο τους, αλλά και να μην τις πληρώνετε για  χρυσάφι.

Τώρα, χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, η παραγωγή βίντεο γίνεται προσιτή σε όλoυς, ανεξαιρέτως το διαθέσιμο budget, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

22 Χρόνια εμπειρίας

5 Star Rating

Γρήγορη Παράδοση

Συνεχή Υποστήριξη